Home  >  Volautomatisch
Lijst Raster
Voor meer informatie over Volautomatisch klik hier!

Een volautomatisch koffiemachine kopen?

Wilt u een volautomatisch koffiemachine kopen? Dan maakt u een goede keuze van een perfecte koffiemachine. De kwaliteit van de koffie die eruit komt is meestal erg hoog, en op de volautomatische apparaten van tegenwoordig is vrijwel alles in te stellen. Sommige automaten kunnen zelfs voor meerdere mensen hun ideale koffie instelling opslaan, en zetten volledig automatisch een perfecte cappuccino. Een nadeel is de prijs. Voor een beetje volautomatisch koffiemachine betaal je al snel een paar honderd euro, en deze top apparaten kosten zo meer dan 500 euro. Toch kun je ook voor een gunstige prijs al een erg mooi apparaat aanschaffen, waar je jarenlang plezier van kunt beleven.

Wat is een volautomatisch apparaat?

Ruim 20 jaar geleden vond het Italiaanse merk Saeco de volautomaat uit. Een apparaat dat volledig automatisch het ‘zware werk’ deed om een heerlijke lungo of espresso te zetten. Waar je bij een halfautomaat zelf de koffie moest malen, zelf de koffie in de juiste hoeveelheid in het apparaat moest doen en de pomp zelf af moest zetten als de koffie klaar was, deed de volautomatisch koffiemachine dit zoals de naam al zegt, helemaal volautomatisch.

Wat is er te koop?

De keuze in volautomaten is op dit moment enorm. Koffie leeft als nooit tevoren, en Italiaanse maar ook Zwitserse merken worden met de dag populairder. Bekende huishoudmerken als Siemens en Bosch produceren prachtige volautomaten, maar ook het Italiaanse huishoudmerk De’Longhi staat bekend om z’n uitstekende kwaliteit. Koffiespecialisten als Gaggia en Saeco, maar ook het Zwitserse Jura, zijn niet de goedkoopste, maar bieden de meest luxe volautomaten die je kunt bedenken.

Voor wie is een volautomaat?

Een volautomatisch apparaat is niet goedkoop, dus een koffieliefhebber moet er iets voor over hebben. Daar staat een hele lijst aan voordelen tegenover. De koffie is van bijzonder hoge kwaliteit, er is volop keuze in apparaten en je bent helemaal vrij in je keuze voor koffie. Je zet koffie op de manier zoals het hoort, zonder dat je veel zelf hoeft te doen. Het is wel belangrijk dat je je volautomatisch goed onderhoudt, zodat je nog lang van je investering kunt genieten.

Delonghi esam 4200 Delonghi esam 4200 € 332,95 Informatie Gaggia titanium Gaggia titanium € 519,00 Informatie Melitta caffeo solo zwart Melitta caffeo solo zwart € 369,00 Informatie Saeco odea go zwart Saeco odea go zwart € 229,00 Informatie Delonghi esam 4500 Delonghi esam 4500 € 579,95 Informatie Siemens tk589nl koffiemachine Siemens tk589nl koffiemachine € 533,23 Informatie
Volautomatisch2Volgende