Home  >  Capsule machine
Lijst Raster
Voor meer informatie over Capsule machine klik hier!

Capsule machine kopen?

Wie liever niet met losse bonen of koffie aan de slag gaat, maar ook geen koffiepads wil gebruiken, kan een capsule machine kopen. Nespresso werkt met een capsule systeem, maar ook de ESE servings die bij espresso zo populair zijn, kunnen worden gezien als een capsule. Het gaat dan om kant en klare porties koffie, die in een capsule machine worden geplaatst om daarmee koffie te zetten. Het voordeel is natuurlijk dat koffie zetten hierdoor snel en gemakkelijk gaat, en omdat de capsules en servings vaak van hoge kwaliteit zijn, geldt dit ook voor de koffie die eruit komt.

Wat zijn de voor- en nadelen?

Het grootste voordeel van een capsule machine kopen is het gebruiksgemak. Koffie zetten met zo’n capsule apparaat gaat snel en kost niet veel moeite. Eigenlijk gaat alles automatisch. Een nadeel is dat de capsules of servings vaak niet heel goedkoop zijn, en dat de keuze relatief beperkt is. De prijzen van capsule apparaten vallen gelukkig mee.

Wat is er te koop?

De twee bekendste capsule machines zijn de machines van Illy, en natuurlijk de bekende Nespresso apparaten. De prijzen lopen uiteen, vanaf ongeveer 150 euro tot vele honderden euro’s. De duurdere apparaten zijn vaak van meer mogelijkheden voorzien, zoals het kunnen zetten van koffie met behulp van gemalen koffie, of bonen, naast de capsules of servings. Deze apparaten zijn echter zeldzaam, de meeste apparaten zullen enkel overweg kunnen met capsules.

Voor wie is een capsule machine?

Iedereen die graag lekkere koffie drinkt, maar niet per se een heel duur apparaat wil hoeven kopen zou prima af kunnen met een capsule machine. Een lekkere espresso of lungo is hiermee zo gezet, terwijl er niet veel moeite voor hoeft te worden gedaan. Ideaal dus!

Delonghi en670 lattissima zwart Delonghi en670 lattissima zwart € 239,00 Informatie Krups circolo kp5006 Krups circolo kp5006 € 95,00 Informatie Krups xn7101 citiz & milk Krups xn7101 citiz & milk € 179,99 Informatie Krups circolo kp5002 Krups circolo kp5002 € 119,99 Informatie Krups circolo kp5005 Krups circolo kp5005 € 101,95 Informatie Krups xn 7001 n Krups xn 7001 n € 125,99 Informatie
Capsule machine2Volgende