Home  >  Siemens
Lijst Raster
Voor meer informatie over Siemens klik hier!

Waarom Siemens espresso apparaat kopen?

Siemens staat nog altijd voor kwaliteit, ook op het gebied van koffiezet apparatuur. De Siemens is als beste getest, en de nieuwste modellen zijn voorzien van de laatste snufjes. Eigenlijk is er dus geen reden meer om niet voor een Siemens espresso apparaat te kiezen, als u zoekt naar een modern, degelijk apparaat waarmee u de aller lekkerste cappuccino, koffie of espresso zet!

Topmodellen

De topmodellen van Siemens bieden alles wat een moderne volautomaat moet hebben. Een one touch systeem, waarmee u door middel van één knop een perfecte cappuccino zet, een digitaal display waarop alle belangrijke informatie staat afgebeeld, een strakke vormgeving en uiteraard een melkreservoir, zodat het makkelijker wordt een cappuccino of latte macchiato te zetten.

Over Siemens

Iedereen kent Siemens, het Duitse merk dat actief is op ontzettend veel gebieden. Van industrie tot apparaten voor in de huishouding, Siemens produceert apparaten of onderdelen voor espresso apparaten die u dagelijks gebruikt. Dat ze alles ook echt goed willen doen, bewijzen ze absoluut met hun espresso apparaten. Ze produceren zowel gewone koffiezetters als espressomachines, maar ook Nespresso apparaten.

Siemens assortiment

Naast de uiterst compacte en gebruiksvriendelijke Nespresso apparaten, zijn er ook een aantal schitterende volautomaten van Siemens in de verkoop. Het meest populair zijn op dit moment nog de wat eenvoudigere volautomaten, maar ook Siemens biedt inmiddels een apparaat met digitaal display, melkreservoir en een bijzonder strakke vormgeving

Siemens tk589nl koffiemachine Siemens tk589nl koffiemachine € 499,00 Informatie Siemens tk529nl Siemens tk529nl € 259,99 Informatie