Home  >  Saeco
Lijst Raster
Voor meer informatie over Saeco klik hier!

Waarom Saeco volautomaat kopen?

Wilt u een Saeco volautomaat kopen? Saeco is de uitvinder van de volautomaat, en doet er dan ook alles aan om de absolute top te blijven op dit gebied. Hoewel er veel goede automaten te koop zijn, kan Saeco zich absoluut topkwaliteit noemen. Echt Italiaans, heel innovatief en een Saeco hoeft helemaal niet duur te zijn! Kijk dus vooral goed naar Saeco wanneer u een pistonmachine of volautomaat wilt aanschaffen, het kan de moeite waard zijn.

Topmodellen

Het absolute topmodel van Saeco op dit moment is de Saeco Xelsis. Dit apparaat is volledig van roestvrij staal en is voorzien van een schitterend digitaal display, waarmee het apparaat kan worden bediend. Een afneembare melkkan zorgt voor ervoor dat u altijd met één druk op de knop een perfecte cappucino of latte macchiato kunt bereiden. Het ingebouwde geheugen geeft u de mogelijkheid om voor 6 verschillende personen hun voorkeur op te slaan.

Over Saeco

Saeco is één van de bekendste makers van espresso apparatuur ter wereld. Tegenwoordig eigendom van Philips, die er ongetwijfeld voor gaan zorgen dat het merk een nog sterkere positie gaat krijgen. Saeco is, uiteraard zouden we haast zeggen, Italiaans. Het merk vond 20 jaar geleden de volautomaat uit, en produceert op dit moment nog altijd een zeer indrukwekkende reeks volautomaten, tegen uiteenlopende prijzen.

Saeco assortiment

Koffieliefhebbers houden van Saeco, en dat is niet verwonderlijk. Saeco biedt bijvoorbeeld een losse koffiemolen, voor wie graag echt zelf aan de slag gaat om een heerlijke espresso klaar te maken. Daar hoort een pistonmachine bij, en ook die produceert Saeco een aantal. De serie volautomaten is echter pas echt indrukwekkend. Er zijn heel wat modellen te koop, voor ieders portemonnee en wensen. Van een wat eenvoudigere volautomaat tot een model met alles erop en eraan, Saeco is uw merk.

Saeco odea go zwart Saeco odea go zwart € 229,00 Informatie