Home  >  Philips
Lijst Raster
Voor meer informatie over Philips klik hier!

Philips koffiezetapparaat kopen?

Philips is oerhollands, en daar is niets mis mee. Liefhebbers van Senseo koffie komen automatisch bij Philips uit, maar voor fans van de volautomaat is dat misschien minder vanzelfsprekend. Toch loont het zeker de moeite waard om Philips ook te overwegen als u een volautomaat wilt aanschaffen. Op alle punten kan Philips zich meten met de koffiespecialisten, dus neem zeker even een kijkje!

Topmodellen

Het topmodel van Philips op dit moment is ongetwijfeld hun one touch volautomaat. One touch wil zeggen dat het met één druk op de knop mogelijk is om een perfecte cappuccino te zetten. De bonen worden gemalen, de melk wordt opgeschuimd, u hoeft verder niets te doen. Gecombineerd met een digitaal display, en een bijzonder mooi, strak uiterlijk kan de Philips zich meten met de besten.

Over Philips

Naast echte koffielanden als Italië en Zwitserland, kent ook ons eigen land een rijke koffietraditie. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat ons eigen Philips ook aardig wat koffiezetapparaten produceert. Er is één apparaat dat iedere koffiedrinker kent, of ze er nu dol op zijn of er ronduit een hekel aan hebben: de Senseo. Dit koffiepad apparaat produceert snel en gemakkelijk een kop koffie, en heeft de manier waarop in Nederland koffie wordt gedronken behoorlijk veranderd.

Philips assortiment

Er zijn heel wat Philips koffiezetters die met koffiepads werken. De Senseo apparaten worden ieder jaar iets verbeterd, en er is een ruime keuze aan kleuren, designs en zelfs materialen. Liefhebbers van Senseo zullen dus altijd een apparaat vinden dat in hun keuken past. Natuurlijk verkoopt Philips ook nog altijd gewone koffiezetapparaten voor filterkoffie, maar de espresso apparaten zijn minder bekend. Toch maakt Philips een klein aantal schitterende volautomaten. Ze zien er erg goed uit, zijn voorzien van digitale displays en melk reservoirs, kortom alles wat een moderne volautomaat moet hebben.

Philips hd 7825/60 viva café Philips hd 7825/60 viva café € 69,95 Informatie Philips hd 7692/90 zwart Philips hd 7692/90 zwart € 64,07 Informatie Philips hd 7448/20 Philips hd 7448/20 € 28,99 Informatie Philips hd7810/60 Philips hd7810/60 € 59,95 Informatie Philips hd7566/20 koffiezetter Philips hd7566/20 koffiezetter € 39,95 Informatie Philips hd 7810/90 Philips hd 7810/90 € 64,95 Informatie
Philips2Volgende