Home  >  Melitta
Lijst Raster
Voor meer informatie over Melitta klik hier!

Waarom Melitta espressomachine kopen?

Een mooie melitta espressomachine kopen? Melitta is een merk dat zich net als Jura wat meer richt op de grootverbruiker, maar ook steeds meer apparaten produceert voor thuisgebruik. Het strakke design en de uitstekende techniek zorgt voor een bijzonder betrouwbaar apparaat, dat keer op keer een perfecte koffie produceert. Wie een strak vormgegeven, betrouwbaar apparaat zoekt zonder al te veel onnodige extra’s, heeft aan Melitta een uitstekende volautomaat. Duitse degelijkheid op z’n best!

Topmodellen

De topmodellen van Melitta blinken niet alleen uit vanwege hun koffie. Meerdere van Melitta’s machines hebben namelijk al prijzen gewonnen vanwege hun ontwerp. De Melitta c35 en de Melitta cup zijn hier goede voorbeelden van. De topmodellen van Melitta zijn voorzien van de fijnste en meest nauwkeurige techniek, zonder extra poespas. Het gaat Melitta dan ook alleen om de beste koffie.

Over Melitta

Als er iets is, waar Melitta om bekend staat, dan zijn het wel hun koffie filters. Melitta is op dit gebied hét merk en wordt wereldwijd nog altijd ontzettend veel verkocht. Melitta is een van oorsprong Duits bedrijf, dat zich al meer dan 100 jaar toelegt op de productie en verkoop van allerlei koffiegerelateerde producten. Dat zijn uiteraard de koffiefilters, maar ook een behoorlijk aantal koffiemachines en espresso apparaten.

Melitta assortiment

Zelfs als we ons even beperken tot de koffiemachines en espresso apparaten heeft Melitta nog een behoorlijk assortiment. Natuurlijk zijn er gewone koffiezetapparaten, van gewone modellen voor gebruik, tot 2 x 20 liter voor gebruik in hotels of conferentiecentra. Voor de meeste koffieliefhebbers zullen de volautomaten echter het meest interessant zijn. Hier biedt Melitta vijf verschillende machines voor horeca gelegenheden of andere grootverbruikers, en ook de collectie espresso apparaten voor thuis groeit nog steeds. De Melitta apparaten kunnen hier samengevat worden als basic, van uitstekende kwaliteit.

Melitta caffeo solo zwart Melitta caffeo solo zwart € 369,00 Informatie Melitta rood caffeo lattea Melitta rood caffeo lattea € 449,00 Informatie