Home  >  Gaggia
Lijst Raster
Voor meer informatie over Gaggia klik hier!

Waarom Gaggia koffiemachine kopen?

Een Gaggia koffiemachine kopen? En u bent liefhebber van koffie, een liefhebber van de Italiaanse cultuur, van Italiaans design. Omdat er genoeg te kiezen valt, maakt het niet uit of u houdt van een snelle espresso gezet met servings, het gemak van een volautomaat of het authentieke gevoel van het zetten van espresso met een pistonmachine. Gaggia biedt voor ieder type koffieliefhebber een serie schitterende apparaten, voor heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato.

Topmodellen

Na het grote succes van de Gaggia Titanium serie, zijn er op dit moment twee nieuwe modellen van Gaggia espresso machines die het bijzonder goed doen. De Brera bijvoorbeeld, is een volautomaat die de techniek om een heerlijke espresso te zetten tot in perfectie beheerst. Het strakke design, de RVS frontplaat en de RVS boiler maken de Brera in alle opzichten een bijzonder apparaat. Het absolute topmodel van Gaggia is echter de Accademia. Aparte boilers voor espresso en stoom/water, een melkreservoir, een prachtig digitaal display en alle koffiedranken perfect gezet met één druk op de knop maken de Accademia een absoluut sieraad voor in de keuken.

Over Gaggia

Gaggia is zeer bekend onder de echte koffieliefhebber. Gaggia is namelijk niet alleen Italiaans, het is ook een echt koffiemerk. Achille Gaggia kreeg in 1938 een patent dat aan de basis heeft gestaan van de espressomachine zoals we die vandaag kennen. “Pas” in 1977 is Gaggia ook koffie apparatuur gaan produceren voor thuisgebruik. Alle producten worden tot op de dag van vandaag gemaakt in Milaan, waar Gaggia tegenwoordig ook andere huishoud apparaten bouwt. Het zetten van koffie blijft echter datgene waar Gaggia zich vooral op richt, gelukkig maar!

Gaggia assortiment

Het aanbod van Gaggia is onder te verdelen in de lijn met koffiemachines voor thuisgebruik, en voor professioneel gebruik. Voor deze laatste doelgroep bouwt Gaggia schitterende, grote espresso apparaten voor gebruik in de horeca, maar ook de Titanium Office lijn, speciaal geschikt voor gebruik op kantoren. Voor thuisgebruik produceert Gaggia een flink aantal verschillende espresso machines. Van machines die met capsules werken, tot klassieke pistonmachines en uiteraard de volautomaat, in een groot aantal verschillende uitvoeringen.

Gaggia titanium Gaggia titanium € 519,00 Informatie