Home  >  Delonghi
Lijst Raster
Voor meer informatie over Delonghi klik hier!

Waarom Delonghi espresso apparaat kopen?

Delonghi espresso apparaat kopen? De Delonghi espressomachines zijn voorzien van de allerlaatste innovaties, en blijven toch ontzettend gemakkelijk te bedienen. Delonghi is een echt Italiaans merk, en om die reden populair bij veel koffieliefhebbers. Zeker als het gaat om de combinatie van de Italiaanse liefde voor koffie, design en techniek, is Delonghi een merk dat absoluut een aanrader is. Een uitstekende keuze dus!

Topmodellen

Aangezien Delonghi voor ieder type koffieliefhebber wel een apparaat heeft, is het wellicht lastig om een topmodel aan te wijzen. De meest kostbare serie apparaten is echter de Superautomatics, die de laatste techniek en trends combineren in prachtige apparaten die in geen enkele keuken zou misstaan. De topsystemen van Delonghi zien er strak uit, volgens typisch Italiaans design. Digitale displays, melk containers voor de perfecte cappuccino, het is maar het topje van de ijsberg. Alles is tot in detail instelbaar, sommige machines kunen zelfs uw voorkeur onthouden. Bovendien heeft Delonghi het gepatenteerde Autocappuccino systeem, voor een perfecte cappuccino.

Over Delonghi

De koffieliefhebber zal het fijn vinden om te weten dat Delonghi haar oorsprong in Italië vindt. Dit merk, dat diverse soorten huishoudelijke apparatuur produceert, heeft zich ten doel gesteld om technologie, stijl, kwaliteit en innovatie te combineren in alle apparaten die ze produceren. Van airconditioning tot magnetrons, blenders en broodmachines, Delonghi heeft het allemaal. Dat wil overigens niet zeggen dat hun espresso apparaten maar zo-zo zijn, integendeel.

Delonghi assortiment

Voor een merk dat allerlei huishoudelijke apparaten produceert, is het aanbod koffiezetapparaten van Delonghi indrukwekkend te noemen. Van traditionele koffiezetapparaten die met een filter werken, tot stoomapparaten, apparaten die meerdere zetwijzes combineren tot bonenmalers en accessoires om apparaten mee te reinigen, de lijst met mogelijkheden is eindeloos. Delonghi produceert ook Nespresso machines, Espresso apparaten, maar natuurlijk ook volautomaten, die bij Delonghi “Superautomatics” heten.

Delonghi esam 4200 Delonghi esam 4200 € 332,95 Informatie Delonghi en670 lattissima zwart Delonghi en670 lattissima zwart € 239,00 Informatie Delonghi esam 4500 Delonghi esam 4500 € 579,95 Informatie Delonghi en720m Lattissima Premium Delonghi en720m Lattissima Premium € 341,03 Informatie Delonghi ecam23.420.sb Delonghi ecam23.420.sb € 499,00 Informatie