Home  >  Bosch
Lijst Raster
Voor meer informatie over Bosch klik hier!

Waarom Bosch espresso apparaat kopen?

Een Bosch espresso apparaat kopen? Dan kiest u allereerst voor kwaliteit. De espressomachine die Bosch produceert, voor welk doel ze ook gemaakt zijn, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en gaan lang mee. Daarnaast biedt Bosch in haar serie volautomaten de nieuwste techniek die gebruikt kan worden om heerlijke koffie te zetten, van espresso tot cappuccino of een latte macchiato. Dit alles gecombineerd met een enorm gebruiksgemak maakt dat Bosch een uitstekende keus is voor iedere liefhebber van koffie, en van technische kwaliteit!

Topmodellen

De topmodellen van Bosch zijn volautomaten. Deze Bosch espressomachines hebben ‘one touch’ functies, zijn voorzien van een Cream Center om snel een heerlijke capuccino te maken en een digitaal display om snel informatie af te kunnen lezen. Daarnaast maken deze apparaten vaak gebruik van het innovatieve Aroma Pressure System, waardoor nog meer smaak bewaard blijft bij het malen van uw koffiebonen. Dit alles samen maakt dat de populariteit van Bosch verdiend is. De kwaliteit en mogelijkheden maken Bosch tot een prima keus!

Over Bosch

Bosch is niet gespecialiseerd in het maken van espresso apparaten, maar bouwt deze met de kwaliteit waar Bosch om bekend staat. Naast apparatuur om koffie te zetten, kent u Bosch waarschijnlijk vooral van hun gereedschap, of de verwarmingstechniek. Bosch produceert al sinds 1933 huishoudelijke apparatuur. Dat begon met koelkasten en keukenmachines, maar inmiddels produceert Bosch een uitgebreide serie espresso volautomaten, koffiezetapparaten en waterkokers.

Bosch assortiment

Zowel voor liefhebbers van filterkoffie als espresso fans, heeft Bosch iets te bieden. Een complete serie koffiezetapparaten bijvoorbeeld, bestaande uit eenvoudige kunststof apparaten in verschillende kleuren, maar ook een chique koffiezetautomaat van edelstaal. Verder produceert Bosch vooral volautomaten, waarmee door de liefhebbers snel een heerlijke espresso kan worden gezet. Deze apparaten zijn tegenwoordig het populairst van alle koffiezetapparaten.

Bosch TKA6003V Bosch TKA6003V € 35,00 Informatie